Ålesund kommune:

Inviterer nye studenter til velkomstlunsj

Det blir matservering og program fra scena på velkomstlunsjen på Ålesund rådhus.

Arkivfoto  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Ålesund kommune ønsker alle nye studenter velkommen til lunsj på Ålesund rådhus 14. august. Dette fordi Ålesund kommune ønsker å være en studentby og en universitetskommune som arbeider for gode forhold for studentene, og at de nye studentene skal føle seg velkomne i byen.

Lunsjen serveres i to puljer. Når pulje nr. 1 får servering vil det være rebusløp i bysentrum for pulje nr. 2. Etter servering vil det være program på scenen med relevante temaer og underholdning for studentene.

Mer kan leses på Ålesund kommune sin hjemmeside.


Fadderveka 2019:

– Det vi kan si er at vi gjør noe som ikke har blitt gjort før

Fadderne er klare til å ta imot de nye studentene.