Politiloggen:

Mor, far og sønn tatt for narkotika

Illustrasjonsfoto.  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Nyheter

Natt til søndag hadde Møre og Romsdal politidistrikt litt forskjellig å ta tak i. Blant annet måtte de i 01.00-tiden rykke ut til en beruset mann i slutten av 30-årene, som hadde gått til angrep på Trubaduren. Mannen ble bortvist fra Ålesund sentrum.

I samme tidsrom havnet to menn i slutten av 50-årene i klammeri på et utested. De ble bedt av politiet om å holde fred.

Familie med narkotika

En mann i 20-årene ble i 01-tiden stoppet i Ålesund sentrum, mistenkt for ruspåvirket kjøring av motorvogn. Politiet oppretter sak på hendelsen.

I 02.00-tiden endte politiet opp med å anmelde en mor, far og sønn for bruk og besittelse av narkotika.

Kjørte i murvegg

I 06-tiden søndag morgen rykket politiet ut til Vigra etter melding om et trafikkuhell. En bil skal ha kjørt inn i en murvegg og fører stakk av fra stedet. Politiet fant personen, en mann i 20-årene, i sin bolig. Han skal ha fremstått som beruset. Politiet tok med mannen til blodprøvetaking og han anmeldes for forholdet.