Rauma: Brann i vogntoghenger lasta med søppel

Nyheter

Oppdatering: - Brannvesenet meldte klokka 20 at de hadde kontroll på brannen. Det pågår likevel fortsatt ettersløkking, sier vaktleder Stian Jørgensen ved 110-sentralen til Sunnmørsposten ved 20.30-tida.

Politiet melder om en brann i et vogntog på fylkesveg 64 ved Bergkallneset i Rauma.

- Nødetatene er på veg til stedet. Det skal brenne i en tilhenger. Sjåføren har kobla av hengeren, het det på Twitter klokka 17.12.

Klokka 17.23 bekrefter Møre og Romsdal 110-sentral at det er i hengeren til vogntoget det brenner, og at brannvesenet har starta sløkking.

- Hengeren er lasta med søppel, og det er litt utfordringer med å få sløkt brannen, sier operatør Petter Aksel Kirkebøe ved 110-sentralen til Sunnmørsposten klokka 17.50. Ifølge Kirkebøe er det ikke meldt om at noen har kommet til skade.

Som følge av hendelsen var vegen midlertidig stengt en periode, men ved 19-tida er det manuell dirigering på stedet, forteller operasjonsleder Per Åge Ferstad hos politiet.

- Det brenner fremdeles i hengeren. For å få flytta litt på det hardpakka søppelet er det rekvirert inn gravemaskin, sier han.

Saka oppdateres