< Tek telefonsak til topps - smp.no/nyheter – Nyheter fra Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.

Får ikkje tilbake fasttelefonen

Tek telefonsak til topps

Fasttelefonnettet må reparerast fram til det skal fasast ut i løpet av 2022. Det meiner stortingsrepresentant Jenny Klinge (Sp). Bygda Røyrhus i Stranda har vore utan fasttelefon sidan i midten av juli og har fått beskjed om at det ikkje blir reparert.

Politikk: Jenny Klinge i Senterpartiet har fatta interesse for telefonsaka på Røyrhus i Stranda. Bygda har vore utan fasttelefon sidan i midten av juli  Foto: pressefoto

Nyheter

– Fasttelefon er eit trygt alternativ til mobilnettet all den tid dette siste kan bli slått ut av lyn og nedising av master. Vil statsråden sikre at Telenor utfører reparasjonar på fasttelefonnettet fram til det blir fasen ut, for å sikre beredskapen for folk i distrikta?