Plassering av nytt vannbehandlingsanlegg:

Går imot rådmannen og går for Rødset

Ikke alle har bestemt seg, men Hans Kjetil Knutsen (Ålesundlista) er imot at folk i Ålesund skal betale 50 millioner kroner mer for et prinsipp, og vil stemme for at det nye vannbehandlingsanlegget i Ålesund bygges på Rødset.

Plassering: Ålesund formannskap skal tirsdag ta stilling til hvor et nytt vannbehandlingsanlegg skal bygges. Både Hans Kjetil Knutsen (Ålesundlista) (til venstre) og Geir Stenseth (Frp) går imot tilrådinga til rådmann Liv Stette.   Foto: Staale Wattø

Nyheter

Tirsdag braker det løs i formannskapet i Ålesund når politikerne skal ta stilling til hvor det nye vannbehandlingsanlegget skal bygges: Det står om Holsfjellet, Rødset eller på ei industritomt i Brusdalsvegen 208, hvor sistnevnte alternativ er det rådmannen tilrår.