Besøkte Giske i campingvogn:

– Vi må snakke om det som opptar folk

– Vi må være nær folk, møte folk og snakke om det som opptar folk. I skyggen av toppene i Arbeiderpartiet driver Trond Giske sin egen valgkamp fra ei campingvogn fra 70-tallet hengende bak en velbrukt Volvo.

Med kaffekoppen på respatexbordet på farens sitt hus på Giske, har Trond Giske (Ap) invitert Ålesund-ordfører, Eva Vinje Aurdal til å snakke om de lange linjene i livet og politikken.  Foto: Staale Wattø

Her treffer jeg vanlige folk. Tar en kopp kaffe og snakker om hverdagen. Hører hva de er opptatt av

Trond Giske
Nyheter

Vi møter Trond Giske på farsgården på Giske. Med kaffekjelen på respatexbordet og kjøkkeninnredningen fra 1950-tallet som kulisse, har han invitert Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal til å snakke om livet, de lange linjene i politikken og høstens lokalvalg. Valget av bil og campingvogn peker effektivt på hva som er Arbeiderpartiets røtter.