Style konkurs etter seks år

Style Helen Sævik meldte selv oppbud. Konkursen betyr slutten både for butikken i Fosnavåg og for nettbutikken.
Nyheter

Style Helen Sævik AS, med butikk i Fosnavåg og også en nettbutikk, er konkurs. Bedrifta meldte selv oppbud, og konkursåpninga skjedde fredag som var.

– Ingen dramatikk

Til nett.no, som først skreiv om saka, sier Helen Sævik at hun selv har valgt å stenge både butikken og nettbutikken og at hun nå har bare gode tanker rundt det.

– Det er ingen dramatikk rundt det, og jeg har ingen banker på nakken, sier Sævik videre til avisa Vestlandsnytt. Utover dette klargjør hun overfor begge at hun ikke ønsker å gå ut med noen forklaring på hva som ligger til grunn for konkursen, nå.


Starter egen motebutikk

- Janteloven er det verste jeg vet. Den kan bare legges igjen på dørmatta til min butikk, sier motebloggeren.


Oppgir å ha rundt 500.000 i gjeld

Sunnmørsposten var mandag i kontakt med bostyrer Linda Brevik, blant anna med spørsmål om hvor mye selskapet oppgir å ha i gjeld.. Da sa hun at det var så kort tid siden konkursen og at hun fortsatt jobba med å skaffe seg oversikt.

I en e-post onsdag skriver Brevik at gjelda anslås til vel 500.000 kroner i oppbudsbegjæringa. Der heter det videre at selskapet har fem ansatte.

– Bakgrunnen for konkursen er opplyst å skyldes nedgang i omsetning, blant anna grunna konkurranse fra netthandel og handelslekkasje til nye Moa, står det.