Viste støtte til hjerterehabiliteringa

Over 100 mennesker hadde møtt opp for å vise sin støtte til hjerterehabiliteringa som nå trues av nedskjæringer. Etter en innledende treningsøkt ble det holdt appeller av folk som har nytt godt av tilbudet ved Ålesund sjukehus.

Treningsøkt: Over 100 mennesker hadde møtt opp for å vise sin støtte til hjerterehabiliteringa som nå trues av nedskjæringer.  

Nyheter

– Hadde det ikke vært for den behandlinga jeg fikk her, kunne jeg ikke vært i arbeid like lenge som det jeg har gjort, sa Odd Arne Grande i LHL Skodje, Ørskog og Haram i sin appell. Han har hatt hjerteinfarkt tre ganger, og var en av flere som har nytt godt av tilbudet ved hjerterehabiliteringa som talte under støtteaksjonen for hjerterehabiliteringa ved Ålesund sjukehus onsdag ettermiddag.