Valg 2019

Her kan du forhåndsstemme

Du kan forhåndsstemme til kommune- og fylkestingsvalget til og med fredag denne uka. Lurer du på hvor? Her finner du svaret.

Oversikt: På nettsiden valg.no får du god oversikt over hvor du kan forhåndsstemme - med både kart og åpningstider for hvert enkelt lokale. Klikk på lenkene lenger ned i saka for å finne stemmelokalene i din kommune.  Foto: valg.no

Nyheter

Over en halv million nordmenn har allerede forhåndsstemt til kommune- og fylkestingsvalget. Men mange spør seg nok hvor de skal gå for å få unna borgerplikten før mandag 9. september. På nettsiden valg.no finner du fullstendig oversikt over hvor du kan gå for å forhåndsstemme - og det kan du gjøre til og med fredag 6. september.

Her er oversikt over valglokalene der du kan forhåndsstemme i din kommune, med både kart og åpningstider inkludert:

Ålesund (Ålesund, Skodje, Haram, Ørskog, Sandøy)
Fjord (Stordal og Norddal)
Giske
Hareid
Herøy
Kinn (Flora og Vågsøy)
Molde (Midsund, Molde, Nesset)
Sande
Stad (Eid og Selje)
Stranda
Stryn
Sula
Sykkylven
Ulstein
Vanylven
Vestnes
Volda (Volda og Hornindal)
Ørsta