Ba partiene om støtte til sjukehusa på Sunnmøre

Skuffa over få svar

- Vi er skuffa over at så få har brydd seg med å svare, og lurer på om altfor mange politikere på Sunnmøre fortsatt sover i timen når det gjelder å kjempe for sjukehustilbudet.

Skuffa: Arnfinn Larsen t.v. og Jakob Strand. er skuffa over få svar fra de politiske partiene.   Foto: Hilde Hovik (Arkivfoto)

Nyheter

Det sier Arnfinn Larsen i Pensjonistforbundet i Ålesund og Jacob Strand som står i spissen for aksjonen «Rettferdig sykehustilbud for Sunnmøre». I mai sendte de brev til 87 politiske lokallag med spørsmål om de vil akseptere at oppgradering og vedlikehold av Ålesund og Volda sjukehus blir forskjøvet eller får mindre omfang enn planlagt. Aksjonsgruppa frykter at utviklingsplanen for de to sjukehusa i verste fall kan bli utsatt til i 2040.