Hovedtillitsvalgt for Fagforbundet ved Volda sjukehus:

Reagerer på at hun ikke har vært med i prosessen

Elisabeth Kirkholm er hovedtillitsvalgt for Fagforbundet ved Volda sjukehus. Hun reagerer på at hun ikke har vært med i prosessen som har ført til at direktør Nils Kvernmo i Helse Møre og Romsdal vil kutte traumefunksjonen ved sjukehuset.

Reagerer: Hovedtillitsvalgt Elisabeth Kirkholm reagerer på at hun ikke har blitt involvert i prosessen som har ført til at det blir anbefalt å kutte traumefunksjonen ved Volda sjukehus.  Foto: Terje Engås / Privat

Nyheter

– Jeg er ikke overraska over at det kom, siden det har pågått en liten stund, men det var overraskende at det kom slik som det gjorde, forteller Elisabeth Kirkholm til Sunnmørsposten, og sikter til meldingen som kom onsdag kveld om at direktør Nils Kvernmo i Helse Møre og Romsdal anbefaler å kutte ut traumefunksjonen til Volda og Kristiansund sjukehus. Dette betyr at rundt 60 pasienter i året, rundt 30 for Voldas del, vil måtte dra til Ålesund eller Molde i stedet. Siden Kirkholm er hovedtillitsvalgt for Fagforbundet ved Volda sjukehus reagerer hun på at hun ikke har vært med i prosessen.