Ventil på dykkerflaske gikk av inne i dykkerbilen til brannvesenet

Dykkertjenesten hos Ålesund brannvesen ble tatt ut av drift torsdag kveld og natt til fredag. Årsaken; en ventil på en dykkerflaske som gikk av.

Skal sjekkes: Det var på et tilsvarende dykkersett som dette at en ventil gikk av torsdag kveld. Det aktuelle settet har blitt pakket ned og sendt til leverandør.  Foto: Ålesund brannvesen

Nyheter

– Vi valgte å ta ut dykkertjenesten fordi det var en del usikkerhet rundt hva vi skulle gjøre med tanke på utstyret, forteller vakthavende overbefal Arne Sigurd Hansen ved Ålesund brannvesen til Sunnmørsposten. Dykkertjenesten ble tatt ut torsdag kveld og natt til fredag på grunn av en ventil på en dykkerflaske som gikk av inne i dykkerbilen. Hansen forteller videre at dykkertjenesten er tilbake i normal drift igjen.