Arrangerer festival for nye Ålesund

5. og 6. januar 2020 markeres nye Ålesund kommune med festival for alle ved Sparebanken Møre Arena. Det blir rød løper, hornmusikk og bredde. – Vi åpner med et smell, det blir 17. mai og Grand Prix og OL-åpning på en gang.

Idémyldring: Ungdommer i nye Ålesund kommune var sterkt representert under idémyldring i Brattvåg tirsdag. På første benk fra venstre Alberto Nilsen, Steffen Aakro, Jenny Brungot Sandvik og Martin Holeleite. 

Når den nye Ålesundssangen synges, vil jeg folk skal kjenne på at de er del av noe stort

Anne-Bente Skjellum
Nyheter

Det sier Anne-Bente Skjellum, kommunikasjonssjef i Ålesund kommune. Hun lover «Pump and circumstances» og ser for seg involvering av alle når storkommunen starter året med festival. Festen skal passe for alle, med bredt spekter på stands, aktiviteter og sceneunderholdning.