Moa får ny buss-trasé

Svosj forbi for bussen

Nå er byggetillatelsen gitt, og Ålesund kommune vil gå igang med å bygge ny buss-trasé mellom Moa og Lerstad, slik at flere bussreisende slipper køa.

Lerstadvegen: Her, sør for næringsbygget i Smibakken hvor bl.a. Slettvoll holder til, bygges ny busstrasé slik at bussene kan kjøre direkte til/fra Moa bussterminal. Da bygges en 200 meter lang snarveg over kommunal grunn mellom Moavegen og Lerstadvegen. Nina Martinsen er avdelingsingeniør i virksomhet for veg, anlegg og park i Ålesund kommune.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

– Nå har vi endelig fått byggetillatelse, sier en blid Nina Martinsen, avdelingsingeniør i Ålesund kommune. Den om lag 200 meter lange snarvegen som skal bygges mellom Rabbevågskiftet (Lerstadvegen) og Moavegen, vil kunne gi store tidsbesparelser for bussene, som da slipper å kjøre via tre rundkjøringer.