Presenterer politisk plattform:

Slik vil de styre Ålesund i 2020-2024

Ålesund skal få egen byantikvar og miljørådgiver, og skal ha en tydelig plan for å kutte 60 prosent av utslippa innen 2030, er noen av løftene fra Ap, Sp, Krf, Mdg, Sv og V. Eiendomsskatt kan innføres i heile den nye kommunen fra 2022.

Samarbeidsparti: Tre dager etter valget 9. september var partiene enige om å samarbeide. Bak: Geir Ove Leite (Ap), Tore Johan Øvstebø (KrF), Vebjørn Krogsæter (Sp) og Kari Grindvik (V). Foran Jarle Hauge Steffensen (MDG), Eva Vinje Aurdal (Ap), Malena Strømmen Malakzadeh (Rødt) og Anders LIndbeck (SV). Rødt er ikke med på avtalen, men har inngått et valgteknisk samarbeid i fordeling av verv.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

Torsdag kveld møtes kommunestyret i nye Ålesund kommune for aller første gang for å konstituere seg selv.