Milliondryss til oppdrettskommunene

Sjekk om din kommune får penger

Havbruksfondet deler i dag ut 450 millioner til oppdrettskommuner og fylkeskommuner. 39 av disse millionene går til Møre og Romsdal.

Stordal er den av kommunene i Sunnmørspostens nedskagsfelt som får mest penger av Havbruksfondet. Illustrasjonsfoto: Marit Hommedal / NTB scanpix  Foto: Marit Hommedal

Nyheter

Det er kommuner med lokaliteter til oppdrett av laks, ørret og regnbueørret i sjøvann som mottar midler fra Havbruksfondet, og over 39 millioner går til kommuner i Møre og Romsdal. Om det er mye eller lite hver enkelt kommune får for å stille arealer tilgjengelig for oppdrett, det blir opp til hver enkelt å vurdere. Men for en liten kommune som Stordal, som får mer enn 4 millioner kroner, har nok utdelingen stor betydning.