Avslutter etterforskningen etter hurtigrute-dødsfallet

Politiet mener at det ikke skjedde noen kriminell handling da ei kvinne falt fra et hurtigruteskip onsdag kveld.

TIl kai: Kvinna falt fra hurtigruta MS «Finnmark» idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund. Kvinna i 40-åra døde torsdag ettermiddag på St. Olavs Hospital av skadene hun på dro seg.  Foto: Marius Simensen

Nyheter

– Alt tyder på at det ikke er noen kriminell handling bak dødsulykka i tilknytning til hurtigruta i Ålesund onsdag kveld, sier etterforskningsleder Charlotte Amalie Vaksdal i Møre og Romsdal politidistrikt i ei pressemelding fredag ettermiddag.

Døde av skadene etter fall fra hurtigruta

Kvinna som falt i sjøen fra hurtigruta i Ålesund onsdag kveld, døde torsdag ettermiddag på St. Olavs Hospital av skadene hun på dro seg.


Politiet er fredag i ferd med å avslutte etterforskninga av saken.

– Det har heller ikke kommet fram ting som peiker i retning av at rederiet på noen måte kan bebreides det inntrufne, sier Vaksdal.

Kvinna falt fra hurtigruta MS «Finnmark» idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund. Kvinna i 40-åra døde torsdag ettermiddag på St. Olavs hospital av skadene hun pådro seg.


Person falt i sjøen fra Hurtigruten

Ei kvinne ble hentet opp av sjøen onsdag kveld. Hun falt fra hurtigruta MS Finnmark idet den var i ferd med å legge til kai i Ålesund.


Onsdag kveld deltok samtlige nødetater, Røde Kors, luftambulanse og en rekke båter, blant anna hurtigbåt, redningsskøyta og brannbåten, i aksjonen nord for Skansekaia. Etter drøyt en time ble en person funnet av en båt som var med i søket.