Rotary vil gi 50.000 til PET-maskin

Ballen ruller for Foreninga Sjukehuset Vårt.

Godt formål: T.v. Odd Harald Karlsen i Ålesund Øst Rotaryklubb med bildet de selger til inntekt for PET-skanner ved Ålesund sjukehus. Lege Egil Romslo Schistad er talsperson for Foreninga Sjukehuset Vårt. 

Nyheter

Som Sunnmørsposten skreiv mandag, er ei ny forening for Ålesund sjukehus lansert. Foreninga vil jobbe for fremragende behandling ved sjukehuset, og de ønsker å starte kronerulling til PET-skanner.

Før klokka 11 den første dagen var det et firma som ville gi 20.000 kroner, forteller talsperson og lege Egil Romslo Schistad til Sunnmørsposten. – Så langt har vi fått tilsagn om rundt 100.000 kroner, sier han.

Nå håper Ålesund Øst Rotaryklubb å kunne bidra med 50.000.

– Jeg leste om det i Sunnmørsposten på tirsdag og heiv meg rundt. Tirsdag kveld gjorde vi styrevedtak på e-post, forteller Odd Harald Karlsen i Rotaryklubben, og legger til at dette formålet er midt i Rotary si ånd.

Støtta gis i form av 30 bilder av kunstneren Terje Fagermo. Bildene selges for en fast pris, og når eller hvis de 30 bildene blir solgt, overføres summen. All inntekt går uavkorta til formålet, understreker Karlsen. De 30 bildene selges i butikken Glass og Ramme i Ålesund sentrum.