Ballbygda der dei inspirerer kvarandre

Volda har vorte ballbygda som vert lagt merke til, langt utanfor Sunnmøre.

volleyballdamene har overraska: KFUM Volda sitt damelag i volleyball er nykommarar i eliteserien denne hausten. Dei var nok dømd nord og ned av ekspertane, men har overraska positivt så langt. Her ser vi dei jublar for poeng mot TIF Viking i førre månad, ein kamp der dei vann komfortabelt med 3–1 i sett. Frå venstre: Johanna Viken Bø, Vilde Stakseng (nr. 10 med ryggen til), Ralitsa Georgieva, Marija Todorova og Jenny Juliebø. Sistnemnde kom frå Blindheim før sesongstart og er einaste ålesundar på laget. FOTO: JARLE MORDAL 

Nyheter

I haust har idrettsinteresserte sunnmøringar – og sikkert også andre stader i landet – vorte ekstra merksame på kva som rører seg i Volda sine ballidrettar.