Blir en del av Classic Norway Hotels

Sagafjord Hotel. 

Signering av avtale: Fra venstre: Hotelldirektør Wenke Gjørtz, Jon Ketil, Gjørtz og administrerende direktør Terje Hatlen-Stokke.  

Nyheter

Sagafjord Hotel blir en del av hotellkjeden Classic Norway Hotels fra 1. januar 2020. Det melder hotellet i en pressemelding torsdag.

Ifølge hotellkjeden var det ikke en del av planen å ha et nytt hotell i Møre og Romsdal, men Hjørundfjorden ble den tungtveiende faktoren.

«Ifølge hotellkjedens strategi var ikke et nytt hotell i Møre og Romsdal en del av planen, men når et ikon i Hjørundfjorden blir tilgjengelig må vi gjøre et unntak», heter det i meldingen.

Om hvorfor hotellkjeden ville ha Sagafjord Hotel skriver de følgende: «Natur, kultur og historie er grunnfundamentet i Classic Norway Hotels og Sagafjord Hotel passer helt inn i dette konseptet. Beliggenheten i naturskjønne omgivelser i Hjørundfjorden, fokus på god mat og drikke, samt en sentral rolle i satsingen på aktivitetsturisme gjør at hotellet har god grunnplanke for å bli et fyrtårn i reiselivet i Møre og Romsdal. Sagafjord Hotel går inn i kjeden på franchisebasis, og eierne Tryggestad, Westad og Gjørtz blir med videre både på drift og eiendom».