Bekymring og sinne i bydelen som venter på sin første idrettshall

– Dette er ei skjebneuke for hallen på Hessa

De kommende dagene vil bli helt avgjørende for skjebnen til idrettshallen i Osane. Det mener i hvert fall folket på Hessa som er djupt fortvila over at hallen kan ryke. Denne gangen også.

Fortvilte: - Må vi nok en gang finne oss i at idrettshallen her i Osane blir offer for dårlig økonomi, spør Christina Rønnestad Istad, Line Trones Seter, Terje Risvik og Hans Jørund Remmen.  Foto: Nils Harald Ånstad

Jobber hardt: På klubbkontoret til SIF/Hessa IL har det vært lagt ned mange timer for å framskaffe fakta om situasjonen både for idrettshallen og skolen. Disse fem føler at det er vanskelig å nå fram med slik informasjonen. Fv FAU-leder Christina Rønnestad Istad, daglig leder i SIF/Hessa IL, Line Trones Seter, Terje Risvik i aksjonsgruppa for Hessa skole, leder i bydelsutvalget, Hans Jørund Remmen og styreleder i SIF/Hessa IL, Christoffer Syversen   Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

– Jo, vi mener at det er all grunn til å frykte at det blir slik hvis kommunestyret i nye Ålesund følger rådet fra formannskapet og vedtar økt kommunalt engasjement i Spjelkavik Arena. Budsjettet for 2020 skal også behandles på torsdag, og de fleste har vel fått med seg at økonomien i kommunen er dramatisk. Robek spøker i bakgrunnen, og det betyr i så fall at vi bare kan glemme idrettshallen.