Overraskende vending i retten:

Eksperten forklarte seg – så avlyste Sula kommune konkurransen verdt 150 millioner kroner

Forklaringen til rørleggermester Ola Henriksen i Sunnmøre tingrett snudde opp ned på hele saken. Etter den knusende ekspertforklaringen bestemte Sula kommune seg for å avlyse konkurransen verdt 150 millioner kroner.

Rettmøte Sula kommune mot Svinø Entreprenør og Aco Anlegg AS. Advokat Marianne Dragsten, Jørgen Paschen Justvik fra Odin Prosjekt, ordfører Jim Arve Røssevoll, driftsleder Fritz Østrem og kommunalsjef Jørn Agersborg fra Sula kommune.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

– Dette var en overraskende utvikling. Men det er veldig konstruktivt at Sula kommune tar til seg kritikken og innser at den konkurransen de har gjennomført ikke er forsvarlig, og tar konsekvensen av det, sier advokat Åshild Fløisand.