Alle slapp gjennom promillekontroll

Lørdag har politiet har minst fire promillekontroller i Møre og Romsdal.
Nyheter

Alle de som er stoppa har kjørt tilnærma rusfritt. Politiet opplyser at de hadde promillekontroll på Borgundvegen i Ålesund mellom klokka 12 og 13 i dag. En fører hadde lavpromille men innenfor lovlig verdi, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter.

De har også hatt kontroll en times tid i Ålesund sentrum i dag. Ingen reaksjoner, opplyser politiet.

Promillekontroller har det også vært i Ørsta og i Molde i dag. Også her slapp alle de kontrollerte igjennom.

Derimot er to personer bortvist fra Molde Lufthavn i dag «grunna sterk beruselse av alkohol», heter det fra politiet. De skulle være med på et fly til sydligere strøk, men kapteinen nekta de å være med grunna ufin oppførsel. Politiet frakta de bort fra flyplassen før de ble slupne ut i frihet, opplyser politiet.