Norled med nytt rederiflagg

Moderne, fremtidsretta og maritimt sa Norled-ledelsen da de presenterte sitt nye rederiflagg for rederiets over 1.000 medarbeidere.

Rederiflagg. Norled får nytt rederiflagg.   Foto: Norled

Nyheter

Det Stavanger-baserte rederiet ble solgt til nye eiere sist sommer, og fikk dermed behov for et nytt rederiflagg siden det eksisterende blir værende igjen hos tidligere eier, DSD.

– To ganger har Puerto Rico henvendt seg til Det Stavangerske Dampskibsselskab for å endre flagget, skriver Sysla.

Stolte

– Det er alltid sterke følelser knyttet til et flagg, på samme måte som til en logo, og vi er glade for at vi gjennom en god og grundig prosess har lyktes med å skape et nytt flagg vi mener rommer de egenskapene ved Norled som vi ønsker å formidle og som vi er skikkelige stolte av, sier konsernsjef Ingvald Løyning i Norled i ei pressemelding.

Han forteller at navnet Norled vil bestå, og at det nye flagget ved å beholde fargene rødt, hvitt og blått, har en tydelig referanse til en lang og stolt norsk historie.

Fjell og fjord

Det er byrået Melvær&Co i Stavanger som har bistått Norled i utforminga av nytt flagg og skorsteinsmerke, i tillegg til at det har vært involvering av de ansatte.

Daglig leder Andreas Melvær fra Melvær&Co legger til at andre assosiasjoner er fjell og fjord, et seil og et skip opp mot horisonten.