Politinatta:

Måtte vise folk vekk fra sentrum

Mens julefreden senket seg for noen, var andre ute og skapte jobb for politiet.

Utrykning. Illustrasjon.  Foto: Tor Erik Schrøder

Nyheter

Rundt klokka halv to natt til søndag måtte politiet ta hånd om en overstadig beruset person i Ålesund sentrum. Personen var ute av stand til å ta vare på seg selv og ble kjørt til legevakta.

Omtrent samtidig, rundt klokka halv to, kom en politipatrulje over et mindre trafikkuhell ved FV60 i Velledalen. Et kjøretøy med tre personer i var havnet i grøfta. Politiet melder om «trolig ingen personskade».

Senere på natta, rundt klokka halv fire, melder politiet om to forskjellige tilfeller av «beruselse og dårlig oppførsel» i Ålesund sentrum. Begge personene ble vist vekk fra sentrum og bedt om å holde seg borte ut natta.

I samme tidsrom havnet to personer i klammeri med hverandre på offentlig sted i Ålesund sentrum. Også disse to ble vist bort fra sentrum, av en politipatrulje.

I Sykkylven rykket en politipatrulje ut til en privat adresse hvor det kom inn melding om høylytt festing som var til sjenanse for omgivelsene. Festdeltakerne ble gitt et pålegg om å dempe seg. Dette skjedde rundt klokka halv fem natt til søndag, eller rettere, søndag morgen.

Tidlig søndag morgen, rundt klokka halv seks, rykket nødetatene ut til en leilighet på Volsdalsberga etter melding om røykutvikling. Én person skal ha fått i seg røyk. Årsaken til røykutviklingen er foreløpig ukjent. Brannmannskaper måtte i ettertid jobbe med utlufting.