Vintage til folket

LD Studio vil tilby vintage til Ålesunds befolkning. Denne uka inviterte de til Vintage DROP i studio. Framover kan vi forvente oss god kaffe, klesbyttedager og yoga før jobb.

LD Studio: I lokalene i Nedre Strandgate i Ålesund kan publikum vente seg regelmessig events. – Vi ønsker å fylle et tomrom i byen ved å gi et tilbud vi selv har savnet, sier initiativtaker Anna Sylvia Deocariza.  Foto: Linda Bakken

Alle vi sju i LD Studio kjenner historien bak hvert eneste plagg vi selger i kveld– Alle vi sju i LD Studio kjenner historien bak hvert eneste plagg vi selger i kveld

Ann Sylvia Deocariza
Nyheter

Det er kødannelser ved døra i Nedre Strandgate 10. Klokka er litt over fem, en våt og vanlig tirsdag i januar. Ute suser biler forbi i mørket. Inne er det trangt om plassen, god stemning og lun atmosfære. Flere har flokket seg rundt klesstativene for å utforske klær innkjøpt med kjærlighet. Her gjelder det å sikre seg en godbit før hordene kommer. Plaggene er neppe nye, men de har helt sikkert en historie.