FV 63 Geiranger - Eidsdal stengt til mandag

Statens vegvesen opplyser at FV 63 mellom Geiranger og Indreeide fortsatt er stengt. Det betyr at trafikanter ikke kommer seg mellom Eidsdal og Geiranger, men Fjord 1 setter opp rasferje mellom Geiranger og Hellesylt.

Av frykt for blant annet Grandefonna, som har gått flere ganger tidligere, blir vegen stengt fredag kveld. ARKIV  Foto: Statens vegvesen

Nyheter

Fylkesveg 63 mellom Eidsdal og Geiranger ble stengt fredag og er fortsatt stengt på grunn av rasfare. Vegen blir ikke åpnet i løpet av søndag ifølge Statens vegvesen. Det vil gjøres en ny vurdering av faren for ras og uvær mandag.

Flere ras

Det har gått et mindre ras ved Grande itillegg til et større snøskred på vegen mellom Geiranger og Homlung som nå er stengt for trafikk.

Fjord 1 melder om følgende ruteendringer i forbindelse med situasjonen:

Rute 15 Eidsdal - Linge: I forbindelse med stegning av FV 63 mellom Eidsdal og Geiranger settes det inn rasferge i sambandet Geiranger - Hellesylt lørdag 22.02.2020. Det blir utført avganger fra Hellesylt kl 0830-1230-1630. Fra Geiranger kl 0930-1330-1730.

Det er normal drift i sambandet R15 Eidsdal - Linge og R14 Stranda - Liabygda.