MDG kritisk til parkeringshus: – Sats heller på buss og sykkelveger

– Volsdalsberga er i ferd med å bli et av de finere områdene i byen, og har et enormt potensial. Det risikerer vi å skusle bort om det foreslåtte parkeringshuset blir bygd, sier Martin Hagen, leder for Ålesund MDG.

Ålesund Stadion KS og Ålesund Storhall As har startet forprosjekt med sikte på å bygge parkeringslegg for 638 biler like øst for stadion. En av årsakene er at området mister mange parkeringsplasser når Ulsmo og Ålesund kommune tar i bruk slakteritomta. Ifølge initiativtakerne kan så mange som 300-400 plasser forsvinne.|  Foto: Kongsbergs arkitektkontor as

Nyheter

Den nyvalgte lederen for Miljøpartiet de grønne i Ålesund er kritisk til planene om å bygge et parkeringshus på Volsdalsneset med plass til 638 biler.