Kan komme mer penger i mai:

Måtte svare for 300 millioner i overskudd

Fylkespolitikerne fikk overskuddet på 313 millioner kroner midt i ansiktet under ferjehøringen på Stortinget. Fylkesordfører Tove Lise Torve sleit med å forklare hvorfor fylket måtte øke ferjeprisene.

Møredelegasjonen til høringen i Stortinget måtte svare for et overskudd på 300 millioner kroner. Fra v: samferdselsdirektør Arild Fuglseth, leder i samferdselsutvalget Kristin Sørheim og fylkesordfører Tove Lise Torve. Til høyre KS-direktør Helge Eide.  Foto: Geir Strand

Nyheter

Det ble ingen god dag for fylkesordfører Tove Lise Torve og leder i samferdselskomiteen Kristin Sørheim da de møtte til høring på Stortinget. Nyheten om at fylket plutselig kunne skilte med et overskudd på mer enn 300 millioner kroner kunne knapt dukket mer ubeleilig opp, og skapte problemer da de skulle forklare hvorfor de trenger mer penger.