Selv med sine utfordringer, ville Roar vise at han kunne jobbe:

– Jeg sa at jeg skal bevise for alle sammen at jeg kunne klare det. Og det har jeg gjort

Roar Kaald (44) har vært i Brisk-systemet siden 2008, og har hatt jobben hos Momentium siden februar 2019. Nå har de forlenget kontrakten til Roar til utgangen av 2020 - noe han selv er veldig glad for.

NYTER JOBBEN: Roar Kaald vasker, støvsuger og rydder hos Momentium med et stort smil om munnen. Her viser han hvordan han rengjør instrumentene ved Ocean Sound Recordings.  Foto: Lene Flataker

Nyheter

Roar har superkrefter innen reinhold. To fulle dager i uken jobber han som renholder hos Momentium gjennom arbeids- og inkluderingsbedriften Brisk. Hans faste arbeidsoppgaver består av å vedlikeholde de to hallene til Momentium, vaske, støvsuge, hjelpe til på ulike arrangementer og sette opp bord og stoler.