Dette skjedde mens du sov:

Kontroll av bilister, brann i terreng og beruselse

Mange bilførere ble stoppet av politiet i natt.
Nyheter

Sent lørdag kveld, i Ålesund, ble en fører av en motorvogn anmeldt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Sjåføren ble sendt til prøvetaking og førerkortet ble beslaglagt.


Ny UP-kontroll søndag:

Tatt for å kjøre med promille

UP er på offensiven i Ålesund.


Da klokka hadde blitt 23.00 lørdag kveld stanset politiet en bil på Leikong i Herøy, etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Det ble tatt blodprøve og førerkortet ble beslaglagt.

En times tid senere ble en bil stanset av UP på Lerstadvegen i Ålesund. Føreren kunne ikke fremlegge gyldig førerkort, så det blir opprettet sak for kjøring uten gyldig førerkort.

Rundt klokka 01.00 ble både politi og brann varslet om at det brant i terreng på Giske. Brannen var mindre enn først antatt og ble raskt slukket. Det brant i lyng i ei veggrøft.

Klokka 01.10 bortviste politiet en person fra Ålesund sentrum grunnet aggresiv oppførsel.

Omtrent samtidig, et annet sted i sentrum, ble en person er bortvist fra sentrum etter han var kranglete med dørvakter på et utested.

Rundt klokka 02.00 ble en person arrestert i Ørsta, siktet for promillekjøring med bil.

Klokka 02.10 ble en person i Ålesund innbrakt til arresten etter han nektet å etterkomme pålegg fra politiet, og for å ha blottet seg.

Klokka 03.05 ble en person bortvist fra Ålesund sentrum grunnet beruselse og dårlig oppførsel.

Klokka 03.10 ble en person fraktet til legevakta etter at han hadde fått et kutt i panna som politiet mente at han trolig hadde forårsaket selv.

Klokka 03.50 til 04.50 var det promillekontroll i Spjelkavik. 55 bilførere ble kontrollert, men det fikk ingen reaksjoner.