Har svekket tillit til politiet:

Nabokrangelen i politiøvelsen lignet for mye på virkelighen - og eskalerte til skyting

Rune Hansen fikk en ekkel magefølelse da politiet kom for å øve på nabokrangel som eskalerer til skyting på eiendommen hans. Den viste seg å stemme.

SINT: Rune Hansen er sint og provosert etter at en politileder la en øvelse til hans eiendom. Naboen til Hansen er nær slektning av politilederen og har hatt en konflikt med Hansen om byggeprosjektet på tomta.  Foto: Camilla Hjelmeseth

Nyheter

Rune Hansen holder på å bygge hus i indre bydel i Ålesund. Der har han havnet i en typisk nabokonflikt, hvor naboen ikke ønsker at huset skal bli bygget, og har flere innvendinger mot hvordan huset blir seende ut. Naboen har klaget skriftlig til to instanser på at Hansen får bygge huset, men vant ikke frem hverken hos kommunen eller fylkesmannen. De to naboene har ikke hatt noen direkte konfrontasjon, men konflikten har likevel vært opplevd som anstrengt, ifølge Hansen.