Politiloggen

Ung mann angrep personer

Natt til mandag ble en mann i Sykkylven pågrepet for truende oppførsel.
Nyheter

Like etter klokken ett natt til andre påskedag måtte politiet rykke ut til Sykkylven etter melding om en mann som angrep andre. Mannen i 20-årene skal ha vært beruset, og ble pågrepet og satt i arrest.

– Mannen forsøkte å ta seg inn i flere boliger, kastet ting rundt seg, og gikk til angrep på personer som kom til stedet. Han anmeldes for skremmende og truende oppførsel, skadeverk, og legemsbeskadigelse, melder Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter.

Bil av veien

I Herøy kjørte en enslig bil av veien like etter klokken to samme natt. Én person skal ha vært involvert, men vedkommende slapp unna uten skader.

Ulykken skjedde på fylkesvei 5868 ved Sandvika.

Korona-oppdrag

I løpet av natten fikk også politidistriktet inn melding om tre fester hvor innringerne fortalte at det var samlet opp mot ti personer. Det er ikke lov å samles mer enn fem personer under koronakrisen, for å begrense smitte. Politiet dro til alle tre stedene de fikk melding om, men møtte kun fire personer på alle stedene.

Det ble dermed ikke gitt noen reaksjoner fra politiet.


Personer anmeldt for vold mot politiet

Natt til søndag møtte politiet på flere personer som sparket, spyttet og slo etter politi og ambulansepersonell.