Karoline fra Ålesund koronafast på tidligere sunnmørsbåt

Fiskebåten M/S «Øygarden» skulle egentlig hatt mannskapsbytte i Las Palmas på Gran Canaria rundt 18. mars. På grunn av koronapandemien får imidlertid ikke Karoline Øverås Tovik og de andre om bord gå i land.

Får ikke gå i land: Karoline Øverås Tovik og de andre om bord på M/S «Øygarden» har så langt ikke fått gå i land verken i Mauritania, Marokko, Kapp Verde, på fastlandet i Spania eller i Las Palmas på Gran Canaria. – Håpet er Las Palmas 27. april sier Tovik. Det er nå snart 12 uker siden de mønstra på.  

Nyheter

Oppdatering: Lørdag 25. april fikk M/S «Øygarden» komme til kai i Las Palmas, og seint mandag 27. april skal Karoline Øverås Tovik etter planen være hjemme i Ålesund etter følgende flyreise: Las Palmas – Tenerife Madrid Oslo – Ålesund.