Herøy:

To biler kolliderte front mot front på Leikong

Nyheter

Oppdatering: Klokka 08.30 opplyser politiet at vegen er åpnet igjen. Politiet oppretter sak på hendelsen. Det ble først meldt at personen som kjørte bilen som kom over i motsatt kjørefelt hadde fått førerkortet beslaglagt. Men politiet meldte i en ny oppdatering klokka 09.50 at førerkortet til denne bilføreren likevel ikke blir beslaglagt på nåværende tidspunkt.

I 07.10-tiden melder Møre og Romsdal politidistrikt at de rykker ut til en frontkollisjon mellom to biler. Hendelsen skal ha skjedd i området Leikong , i 70-sonen på Fylkesveg 61. Totalt fem personer var involvert i ulykken. Ifølge politiet er det også glatt på stedet.

Politiet fortalte at vegbanen er sperret og i 07.30-tiden opplyste de i en Twittermelding at det i hovedsak er snakk om små personskader. Én person skal ha meldt om smerter i brystet. Begge bilene hadde sommerdekk.