Helgaprat:

Spissformulert

Yttis sto klar ved cornerflagget. Han måtte bare ta en telefon først.

Klar for krabbene: Krabbefiske og aktiviteter ved og på sjøen skal det bli mer tid til som pensjonist, tror Helge Skuseth. Han er stolt over det flotte naustanlegget på Hessa som han og familien har bygd.   Foto: Staale Wattø

Jeg har jo fått mye kjeft for kommentarene mine, men så lenge det er dekning for det jeg skriver, står jeg inne for hvert eneste ord.

Helge Skuseth
Nyheter

Historia om Erling «Yttis» Ytterland synes Helge Skuseth er et fenomenalt eksempel på at alt kunne skje da det fortsatt var plass til litt tull og fjas i fotballen. Før alt ble så strigla og strengt. Den gangen journalistene fikk komme inn i garderoben og få de ekte og umiddelbare reaksjonene etter en etterlengta seier eller et forsmedelig tap. Før «intervjuene» ble til «vi tar en kamp i gangen»-fraser avlevert med ei litt motvillig mine foran reklametavlene.