Frigir navnet på den omkomne i skred-ulykka

Det var Anders Sunde Wroldsen fra fra Oslo som omkom i snøskredet ved Gråfonnfjellet i Innfjorden søndag, opplyser politiet
Nyheter

De pårørende er varslet om at navnet er frigitt, opplyser politiet i en pressemelding onsdag.

«Søndag ettermiddag 24. mai klokka 12:50 mottok politiet varselet om et stort skred som hadde gått ved Gråfonnfjellet i Innfjorden i Rauma kommune. Det var tre menn i turfølget som var på vei ned fra Gråfonnfjellet da snøskredet ble løst ut. En av dem ble tatt med anslagsvis 2-400 meter nedover av skredet.Den skredtatte ble funnet relativt raskt av turkameratene. De to var i gang med førstehjelp da luftambulansen som første innsatsenhet kom frem til stedet. Til aksjonen ble det også utkalt skredgruppe og lavinehund fra Norske Redningshunder», skriver politiet i pressmeldingen, først omtalt av Åndalsnes Avis.

Wroldsen var på tur sammen med to kamerater da han ble tatt av raset som ifølge bladet Fri flyt skal ha gått i en nedkjøring på sørsiden av Gråfonnfjellet. Han ble funnet og gravd fram av de andre i turfølget og fløyet til med helikopter til St. Olavs Hospital i Trondheim. Der ble han bekreftet død søndag kveld.

Politiet skriver at saken er avsluttet fra deres side.

Saken sto først på trykk i Romsdals Budstikke.

Relaterte saker:

Mann i 40-årene døde etter å ha blitt tatt av skred i Rauma

Mannen som ble tatt av et snøskred ved Gråfonnfjellet i Rauma søndag, er død. Det opplyser politiet til NTB søndag kveld.