Norgestaxi kjøper Ring Taxi i Ålesund

Ålesundselskapet blir nå en del av Nordens største taxiselskap Cabonline.

Dag Kibsgaard-Petersen. 

Nyheter

– Med betydelige bilflåter både i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Kongsberg, så har etablering i Ålesund lenge stått på ønskelisten vår, sier administrerende direktør Dag Kibsgaard-Petersen i Norgestaxi og Cabonline, i en pressemelding. Han legger til:

– Derfor er det gledelig at vi nå har kommet til enighet med eierne i Ring Taxi Ålesund og at vi med full effekt fra nyttår vil tilby moderne og trygge taxitjenester i Nordvestlandets hovedstad.

I tillegg til å være del av Nordens største taxiselskap, så er Norgestaxi landets største leverandør av taxitjenester til offentlig sektor innenfor skoletransport, pasienttransport og annen tilrettelagt transport, heter det i pressemeldingen.

– Offentlig sektor er viktig for oss, og dette utgjør sammen med gode bedrifts- og hotellavtaler samt attraktive tilbud for private kunder et bredt og godt næringsgrunnlag for våre tilknyttede løyvehavere og sjåfører. Markedet vil forandre seg fremover, og dette ønsker vi å være en pådriver til, og da spesielt med kompetanse, teknologi, produktutvikling og miljø som bærebjelker i et forbedret taxitilbud, sier Dag Kibsgaard-Petersen.

– Samtalene med Cabonline og Norgestaxi har vært gode, og vi er trygge på at nettopp Norgestaxi er det beste selskapet til å løfte oss videre. Vi gleder oss til å gi våre kunder det aller beste innen moderne bestillingsapper både for private, hoteller og bedrifter. Det skal være lett å bestille bil fra oss, bilen skal komme som avtalt, og reisen skal være en god opplevelse, sier Sindre Hanken i Ring Taxi Ålesund i pressemeldingen.