Har sikret seg enda en storkontrakt

Anders Ulvestad, John Sjåholm og Per Olav Løkseth.  Foto: Jørgen Eide/Brunvoll AS

Nyheter

I ei pressemelding skriver Brunvoll at de har sikret seg en tredje storkontrakt på leveranse av thruster-systemer til såkalte DP2 Shuttle Tankere, som skal operere blant annet ved hjelp av Dynamisk Posisjonering.

- Langsiktig satsing har gitt Brunvoll en dominerende rolle som foretrukket leverandør til dette segmentet på verdensbasis, skriver de i pressemeldinga.

Den nye kontrakten er inngått med Samsung Heavy Industries i Sør-Korea. De har bestilt komplette thruster-systemer for bygging av ytterligere tre DP2 Shuttle tankere.

- Vi har opplevd en boom i bygging av DP2 Shuttle Tankere de to siste årene og Brunvoll har sikret seg leveranser til hele 21 skip i samme kategori i denne perioden. Våre leveranser innenfor dette segmentet strekker seg til utgangen av 2021 på de ordrene vi nå besitter og det gir oss god forutsigbarhet for vår produksjon ved Brunvolls fabrikk i Molde i samme periode, skriver de.

– Hardt arbeid over tid, har gitt oss en unik posisjon som den foretrukne samarbeidspartneren på systemleveranser innenfor Shuttle Tanker-segmentet. Det har nok en gang gitt oss uttelling, i form av den tredje store kontrakten på bare noen måneder. Det gjør oss trygg på at vi leverer det kundene forventer, og at vi kan være en solid aktør i dette markedet i lang tid fremover, sier Kåre Øyvind Vassdal, administrerende direktør i Brunvoll Group i pressemeldinga.