Atlanterhavsparken tar grep for å bedre smittevernet etter publikumseksplosjon

Atlanterhavsparken var ikke forberedt på den store pågangen av norske turister. Nå tar de grep for å ivareta smittevernseglene bedre.

Strammer inn: Daglig leder ved Atlanterhavsparken Tor Erik Standal, erkjenner at de ikke var forberedt på en så stor pågang av norske turister. De har nå hatt møter i flere dager for å finne ut hvordan de skal håndtere strømmen av besøkende i sommer.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

– Ja dette har jo vært det rare året. Vi måtte stenge på grunn av koronaen, også åpna vi til veldig lite besøk 15. mai. Det er jo en tid på året hvor vi nesten bare har utenlandske turister som gjester. Men for drøye 14 dager siden begynte noe å skje, forteller Tor Erik Standal, daglig leder ved Atlanterhavsparken. Til både glede og utfordring opplever han nå svært gode besøkstall på akvariet.