Politiinspektøren med oppfordring:

– Dere er selv ansvarlige for deres handlinger. Ikke ta unødige sjanser

Ulykker iverksetter enorme grupper med nødetater og redningsmenn. Thorry Aakenes, politiinspektør i Møre og Romsdal politidistrikt, forteller om responstid til eventuelle ulykkessted, og kommer med en oppfordring til turister som foretar stuntfotograferinger.

VANSKELIG: – Det er vanskelig når turistbrosjyrer reklamerer med turer, og bilde av folk i dristige og spektakulære "photoshoots", sier politiinspektør Thorry Aakenes om stuntfotograferingene i Flydalsjuvet i Geiranger.  Foto: Staale Wattø / Politiet.

Nyheter

Ulykker iverksetter enorme grupper med nødetater og redningsmenn. Thorry Aakenes er politiinspektør i Møre og Romsdal politidistrikt. Han forteller at responstiden er helt avhengig av de nødvendige ressursene, men at det ikke finnes en eksakt og faktisk responstid.