Bladde opp for brødrenes boligkjøp

Storesøster Jørgine Vasstrand og ektemannen bidro stort da brødrene Emil og Silas kjøpte sin første bolig i Oslo.

Jørgine Massa Vasstrand, her fra Skal vi danse i fjor.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

Tvillingbrødrene har kjøpt seg leilighet på Grünerløkka i Oslo, forteller de på sin egen Youtube-kanal. I videoen avslører de også hvordan det er mulig for to "italienere fra Spjelkavika" å kjøpe sin første leilighet.

Brødre: Jørgine Massa Vasstrands brødre bestående av tvillingene Silas og Emil Massa Vasstrand og lillebroren Noah Vasstrand på rød løper og prisutdeling under VIXEN Awards 2019. Nå har storesøster hjulpet de to eldste med sitt første boligkjøp.   Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Storesøster Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli har nemlig gått inn med over en million kroner i potten.

- 1,15 millioner kroner, seks mummikopper, pluss noen fat fra Ikea, er storesøsterens donasjon til brødrene.

På bloggen sin skriver Funkygine at hun og brødrene er oppdratt til å hjelpe hverandre:

«Vi er oppdratt til å hjelpe hverandre i vår søskenflokk. Dele på det vi har og støtte hverandre der vi kan <3

Derfor er jeg både stolt og glad for at Morten og jeg kunne hjelpe Silas og Emil med å kjøpe sin første leilighet i Oslo!

Vet de hadde gjort det samme for meg, og det er en god følelse! Bra jobba mamma <3»

Til Se og hør forteller brødrene at de har planer om å betale tilbake en gang:

- Uten hjelpen vi fikk av Jørgine ville det ikke vært mulig for oss å kjøpe en så fin leilighet sentralt i Oslo. Ord kan egentlig ikke beskrive hvor takknemlige vi er for hvor mye hun stiller opp for oss. Forhåpentligvis har boligmarkedet hatt såpass vekst når vi selger at hun kan få igjen de pengene hun bidro med, pluss litt til, forteller de.

Oslo-leiligheten ble kjøpt for totalt 4 550 000 kroner, 250 000 over prisantydningen, ifølge Se og Hør.

Selskapet til Jørgine Massa Vasstrand, Nordic Lifestyle, har gjort det godt med en omsetning på 7,4 millioner kroner i 2019, mot 4,4 mill. året før og 1,4 mill. i 2017.