Politiloggen

Brann, krangel og knivepisode på campingplass

Dette skjedde i natt
Nyheter

Klokka 00.20 meldte politiet at nødetatene har vært i Dyrøyvegen på Ellingsøy i forbindelse med røykutvikling i en naustrekke. Brannvesenet slukket brannen, og flere naust skal være røykskadet. Ingen personskade. Politiet oppretter sak.

Klokka 00.24 meldte politiet at de har bortvist en mann i 20-årene fra Ålesund sentrum, da han oppførte seg truende ovenfor gjester og vakter ved et hotell.

Klokka 05.06 har politiet kommet til en krangel mellom flere personer i Ålesund sentrum. En kvinne skal ha fått et slag i hodet. Hun hadde ingen synlige skader. Motparten skal ha fått ødelagt en mobiltelefon. Kvinnen kjøres til legevakt for sjekk. De andre involverte ble bortvist fra sentrum.

Klokka 01:50 fikk politiet melding om bråk på en campingplass i Geiranger. Flere personer følte seg truet av en mann med kniv. Klokka 06.44 har politiet avhørt partene og beslaglagt kniven. Årsaken til hendelsen er støy fra den ene parten i forkant av truslene. Politiet oppretter sak.