Tar grep for å overholde smittevernsreglene:

Har tatt bort hovedattraksjonen

Etter publikumseksplosjonen i starten av sommeren har Atlanterhavsparken tatt grep for å hindre at folk står for tett sammen. Blant annet ved å fjerne sin største attraksjon.

Attraksjon: Dykkershowet i stortanken er hovedattraksjonen hos Atlanterhavsparken. Nå er den imidlertid fjernet for å hindre at folk stimler sammen tett i tett. Bildet er et illustrasjonsbilde tatt i en annen sammenheng for to år siden.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

– En av de største grepene vi har tatt er å kutte ut dykkershowet i stortanken. Her hadde det fort blitt til at folk satt tett i tett i ti til femten minutter. Det er den største attraksjonen vår, men folk ser ut til å vise stor forståelse for det, forteller daglig leder Tor Erik Standal.