Ny episode av Sunnmørsfolk:

Høyt, lavt og litt overalt med Trude Vasstrand

Det er mer til Funkyfam-overhodet Trude enn det vi kan se på tv.

FUNKY-MAMMA: Bli bedre kjent med Trude i den nye episoden av Sunnmørsfolk.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

56-åringen fra Ålesund ble tidlig bitt av treningsbasillen. Dette har hun videreført til sine etterkommere. Konkurranseinstinktet herjer familien, både hos de eldre og de unge.

Hør episoden her:


Som ung og lysten forelsket hun seg i Italia, og fikk fire barn med italiensk blod. Selv om hun ikke har de italienske genene selv, identifiserer hun seg som en høylytt kvinne med et bredt spekter av følelser, på lik linje med italienerne. Hun føler seg hjemme når hun er der.

PODKAST: Trude Vasstrand intervjuet av Sunnmørsposten sin journalist Lene Flataker.  Foto: Staale Wattø

Nå har Funkyfam-familien spilt inn sesong to av tv-serien sin, som har premiere i høst. Hvordan er det å ha barn som søker rampelyset? Familieoverhodet forteller om innspillingen, hvordan det er å «jobbe» med barna sine og samholdet denne serien har skapt i episoden.

Trude tar også et dypdykk i favorittbøkene- og forfatterne. En av favorittbøkene hennes knytter hun til den sårbare og vonde hendelsen som påvirket hele familien stort. Nemlig da de mistet et familiemedlem til selvmord. En av tingene hun gjør for å holde minnene og tankene i live, forteller hun om i podkasten.

Følg Sunnmørsfolk på Facebook her!