Oppsummerer første år med Bingsa Gjenvinning AS:

Slik har den nye ledelsen jobbet

– Et ryddigere anlegg, bedre systemer og kontroll, og nytt kvalitetssystem som gjør det enklere å melde fra om avvik. Ingen ulovlig overtid og mangedoblet innsats mot skadedyr. Dette er skrytelista til den nye Bingsa-ledelsen.

Ledelsen: Bingsa Gjenvinning AS oppsummerer første år med drift som aksjeselskap. F.v. Kjetil Hagen, HMS- og driftsansvarlig, Kjell Arne Olsen, driftsleder, og Trond T. Lauritsen, daglig leder. I bakgrunnen ser man metallsorteringsanlegget.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

– Vi skulle jo helst ha vist fram anlegget i solskinn, sier daglig leder i Bingsa Gjenvinning AS, Trond T. Lauritsen. Som møter Sunnmørsposten sammen med driftsleder Kjell Arne Olsen og HMS-og kvalitetsansvarlig Kjetil Hagen.