Fremdeles strenge restriksjoner på fødeavdelinga:

– Gitt dagens utvikling i smittetilfeller nasjonalt er en oppmykning lite sannsynlig nå

Siden mars har det vært restriksjoner på hvorvidt far får være med når et nytt barn blir født. Det er fremdeles strenge restriksjoner, og ikke tatt stilling til når reglene kan myknes opp.

KONTROLL PÅ SMITTEVERN: Janita Skogeng er konstituert klinikksjef i Klinikk for kvinner, barn og ungdom. Ho seier at tiltaka har kome for å ha god kontroll med det smittevernet ein ynskjer rundt barselkvinner og nyfødde.  Foto: Staale Wattø (arkivfoto).

Nyheter

– Vi velger å opprettholde strenge restriksjoner fordi vi er bekymret for konsekvensene av smitte og en eventuell karantenesetting av personell som følge av dette, sier konstituert klinikksjef Janita Skogeng ved klinikk for kvinner, barn og unge i Helse Møre og Romsdal.