Cruise stenger E136, og det mener Vegvesenet er innafor

– Vi mener det er innafor det vi kan si ja til, sier overingeniør Rolf Hoflandsdal i Statens vegvesen.

Skilting: Store opplysningsskilt er nå satt opp for å informere trafikantene om at europavegen vil bli stengt i perioder i neste uke.  Foto: Per-Kristian Bratteng/Åndalsnes Avis

Nyheter

Innspillingen av Mission Impossible fører til at europavegen gjennom Romsdalen vil bli stengt i perioden i dagene fra 14. til 19. september. Det er overingeniør Rolf Hoflandsdal i Vegvesenet som har behandlet søknaden og han sier til Åndalsnes Avis at dette har vært diskutert internt og at de har kommet til at det er innafor når det gjelder hva det kan sies ja til. Søknaden om å få stenge vegen i perioder gjelder i tidsrommet 14. til 19. september og hvor lenge vegen vil være stengt vil variere med når det er på døgnet.