Dødelig mørke:

Da en medstudent tok livet sitt, ble Simon redd

Hva kunne vi ha gjort annerledes, hvordan kunne vi ha hjulpet og burde vi ha bekymret oss mer? Slike tanker kvernet i hodet til Simon etter at en medstudent tok livet sitt. Nå er han spent på tiltakene i den nye handlingsplanen mot selvmord som legges fram 10. september.

Vil ha mer undervisning i forebygging: Simon Molvær Grimstad mener at selvmordsforebygging bør være en selvsagt del av sosionomutdanningen. En trist hendelse i studietida fikk han til å sette fokus på denne problemstillingen i masteroppgaven sin.   Foto: Marius Simensen

Nyheter

Simon er særlig spent fordi funn han gjorde i masteroppgaven sin viste at halvparten av sosionomstudentene har vært bekymret for om personer de har vært i kontakt med er i selvmordsrisiko.