Påtalemyndigheten mener det handler om kjærlighetssvindel:

Kvinne frifunnet for grov hvitvasking av 828.000 kroner

I løpet av tre måneder i 2018 mottok hun åtte overføringer til sin bankkonto på til sammen 688.000 kroner fra en person, og en overføring på 140.000 kroner fra en annen person.

Bankoverføringer: En person overførte 688.000 til kvinna i tro om at det gikk til hans internettkjæreste. Det gjorde pengene ikke. Den tiltalte sendte pengene ut av landet, etter instruksjoner fra sin internettkjæreste som hun aldri har truffet.  Foto: Stig Vågnes (illustrasjonsfoto)

Nyheter

Ålesund-kvinna møtte i Sunnmøre tingrett tidligere i september. Bakgrunnen for tiltalen er at kvinna har latt andre bruke sin konto for å overføre penger til utlandet. To personer overførte til sammen 828.000 kroner til henne, som hun videresendte.